Strani

četrtek, 10. januar 2013

Marcel by AURORA

HVALA VSEM AVTORJEM ZA VSA GRADIVA, KI JIH UPORABLJAM ZA IZDELAVO TEGA SIMSA: LASJE, LEČE, LIČILA, OBLAČILA, OBUTEV IN MODNIH DODATKOV. ISKRENA HVALA TEBI IMHO ZA ČUDOVITE POZE. Aurora

5 komentarjev:

  1. Opa zelo lep sims. Lepa poza. Čudovit je. Vidim, da si nova na blogu. Probaj drugič, ko slikaš simsa malo boljše približati sliko, da se ga bolje vidi. Kot ima to naprimer imho. Saj ne da bi te hotela užaliti samo boljše bo in lepše. Tanja

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja Tanja nova sem na blogu se še učim. Tudi moj blog še ni čisto tako kot bi moral biti. Se trudim. Lahko bi kliknila na sliko in bi ga videla bolj od blizu. Veš nisem užaljena. Vsake pohvale in pripombe sem zelo vesela. Potem vem kje delam napake in jih poiskušam popraviti. Saj veš na napakah se učimo.

      Izbriši
  2. Aurora. Tale sims je pa drugače Michele od IMHOTA. Nažalost sem ga včeraj naložila in ga pogledala. Samo popravila si ga to pa je tudi vse. Kako vas avtorje ni sram, da počnete kaj takega?! Kje imate srce? Vse take ljudi naj sam Bog kaznjuje. Ali je res tako težko narediti svojega simčka??? Taki ljudje bi morali zapreti svoj blog!!! Katastrofa!!! Po eni strani hvališ IMHOTA po drugi strani pa jemlješ njegove simčke in jih preurejaš!!! SRAMOTA!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Tanja to ni Michele od IMHOTA. To je čisto moj sims. Zakaj me žališ. Tega nebi naredila nikoli. Jaz že ne. Ali misliš, da bi ga potem hvalila? Imhota spoštujem. Ne samo njega ampak vse avtorje. Ne bom zaprla bloga, ker ti misliš, da je to Michele od IMHOTA. Sam naj ga pogleda in naloži pa bo videl sam kaj je. Ne obsojaj me prehitro.

    OdgovoriIzbriši
  4. Aurora to vsi govorijo. Samo jaz imam zelo dobre oči in tudi sama igram Michele in točno vem kam kdo paše. Nihče te ne žali samo povem ti resnico. Resnica pa boli. Ti samo hvali IMHOTA. Boš že videla kaj bo!!! Veš nisi edina, ki ima Michele so tudi na FB. pa ne priznajo vklučno s teboj. Kam nas pelje ta umazano kruti svet???? ŽALOSTNO.

    OdgovoriIzbriši